≫ 

Karleuša objavila Divnin snimak sa lečenja: Tokom borbe za život svi su joj se divili

Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije

  • 4

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, a njena ćerka, pop zvezda Jelena Karleuša, s vremena na vreme na društvenim mrežama evocira uspomenu na svoju majku i podseti javnost na Divnin vedar i borben duh i u najtežim momentima.

Jelena je na svom Instagram profilu podelila snimak koji je nastao prilikom Divninog lečenja na jednoj privatnoj klinici, a uz video dodala je pesmu Dina Merlina "Jedan dan, jedna noć".

Na snimku Divna nosi zelenu maramu, maše u kameru i sve vreme je nasmejana dok leži u krevetu, a ćerka je snima. 

Iako se u momentu kada je nastao snimak lečila od kancera pluća, Divna je plenila prepoznatljivim vedarim i borbenim duhom, zbog čega su joj se mnogi, između ostalog, divili.

Inače, Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Pevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

- Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim - rekla je Jelena ranije.

- Ja samo njene reči čujem. Za loše ljude je govorila, kada se ja zapalim u besu, ona kaže: "Sine, strpljen, spašen i svako će se od njih svojom mukom zabaviti". To mi je govorila. I govorila mi je toliko divnih i pametnih stvari. Ona je ostavila divan trag. Naučila me je da trag ostavljaju samo dobri ljudi. Dobri ljudi, veliki borci... Ono što smo imale moja majka i ja, to se zove apsolutna ljubav. Ja joj dugujem ono što sam danas i ono što ću biti. Niko me nije hvalio kao ona - rekla je ona jednom prilikom.

Video: Jelena Karleuša čvrsto zagrlila Anu Bekutu: Koleginica traži utehu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "L-a"

    6. decembar 2021 | 21:43

    G-đa Divna je zaista bila divna žena!!

  • Vuk

    6. decembar 2021 | 22:01

    Sa pravom si ponosna na svoju majku, Divna ja zaista bila divna ♥️

  • Tijana

    7. decembar 2021 | 08:51

    E jesi za ponos, naročito posle onog sa Vranjesom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA