Zorica: Dalili bih zalepila šamarčinu, treba da se leči! Dejan će imati traume

- Dejan je psihički ubijen, on dalje od nje i džamije nije video prethodnih pet godina - rekla je pevačica

  • 10
Zorica Marković, Dejan i Dalila Dragojević Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Pink

Popularna pevačica i bivša rijaliti učensica, Zorica Marković oplela je po Dalili Dragojević zbog njenih postupaka u rijalitiju gde je ostavila muža Dejana Dragojevića i uplovila u vezu sa Filipom Carom, ali su posle manje od mesec dana raskinuli kada je Maja Mrinković ušla u Zadrugu i zavela Cara.

- Maja i Dalila odavno imaju netrpeljivost jedna prema drugoj, jer im nije prvi put da dele istog dečka i to svi znaju. Sada je samo eskaliralo i ne mogu da se gledaju očima. Ona voli Janjuša i ja odlično znam zašto ne sme da bude sa njim, rečeno joj je: "no - no" i onda sav svoj bes iskaljuje na ovom jadnom čoveku.

- Što se tiče njihovog odnosa, Car je slobodan čovek, Dalila je dala znak i on je ušao sa njom u priču, boli njega uvo baš. Ali kada je shvatio šta je uradio, pokajao se jer oseća jaku gružu savesti zbog Dejana i on ne može sa tim pritiskom da se nosi. Nije on taj tip ličnosti, ima dušu, za razilku od Dalile. Ma, ko je ona uopšte, u tom Šepku živi pošten narod, ne znam kako je ona takva.

- Koja je to žena, jezičinu ima do poda, navikla tako da se ponaša u rupi pa nastavila i ovde na tom nivou funkcionisanja. Sve što joj je Filip rekao, bio je u pravu. Nije mi jasno kako joj svi ćute bre, mi smo ranije kidali i razvlačili ljude za prevaru, sada niko ne sme da pisne, Bože sačuvaj. Sve je ovo njena igra, sve je ovo planski odrađeno, ali se gospođa zavozala i napravila haos.

- Većina zna da se ona pre ulaska raspitivala o Caru i htela da ga upozna, pikirala ga je u startu. Pa što se toliko drži Matore, ona sve zna. Dugo se poznaju zato je i podržava. Car je šmeker, ima priču, doduše iz Osnovne škole, koju je naučio napamet, ali očigledno sve padaju na to pa je i ona pala, kao neka guska! Taj njen brak je bio s*anje, nula! Zato je sve i odrađeno kako jeste!

- Zašto ih neko ne pita ko su im bili kumovi? Ko ih je finansirao? Toliko se priča o toj kući, šta je bre to, nešto sklepano od nekog drveta, a spominje se kao da je Holivud. Dejan je psihički ubijen, on dalje od nje i džamije nije video prethodnih pet godina. Šta više da se kaže, bruka i sramota, nosiće ožiljak čitav život! Sačuvaj Bože i sakloni!

Video: Urlici, zapomaganje i pretnje: Dalila u napadu bezumlja lomila prozore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA