Ovaj pevač je bio lud za Esmom: Naša ljubav se ugasila, jer sam bio nepodnošljiv

"Odmah sam se zaljubio u nju", rekao je pevač

  • 0
Esma Redžepova

Printskrin: Youtube/RTV KLAN

Pevač Muharem Serbezovski svojevremeno u svojoj ispovesti ispričao da je više od pet decenija bio ludo zaljubljen u pokojnu Esmu Redžepovu.

Međutim, malo ko zna da je još kao tinejdžer bio u vezi s pokojnom Esmom, o čemu je tek nedavno progovorio.

- To je bilo mnogo davno, tad sam imao 12 godina. Nastupao sam po raznim kulturno-umetničkim društvima u Makedoniji i jednom prilikom sam sreo mladu, rasnu devojku koju su tu pozvali da bi prevela pesmu koju sam otpevao na romskom jeziku, a drugi je nisu razumeli. Bila je to Esma. Odmah sam se zaljubio u nju, a i ona u mene. Tek kasnije je to priznala za neke novine kada su je pitali za mene. Naša ljubav se ugasila jer sam ja postao nepodnošljiv, valjda zbog toga što sam postao poznat i popularan pevač. Esma i ja smo bili ciganski Romeo i Julija - rekao je Muharem za Kurir pre izvesnog vremena.

Muharem je mnogim kolegama koje sad imaju uspešnu karijeru pomogao na estradi. Jedna od njih je i pokojna Usnija Redžepova.

- Režiseri nisu mogli da nađu devojku koja bi igrala Koštanu, a ja sam doveo Usniju i ona je postala najpoznatija Koštana. Bila je ciganska primadona, nije bila bog zna kako pevački kvalitetna, ali je plenila nečim drugačijim. Bila je vrlo inteligentna - rekao je pevač.

Video: Tea Tairović na aparatima! Sandra Afrika zgrnula hiljade dolara na turneji, leteo bakšiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA