Zorica Marković surovo o estradi: Najjači je klan za romske svadbe, evo koji pevači su u njemu

- Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 evra, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih menjala za njihov život - rekla je pevačica

  • 7
Zorica Marković Foto: Nikola Tomić

Zorica Marković (62) ponovo je otvoreno govorila o estradi i pevačima, kao i razlozima zbog kojih ne želi da peva na romskim svadbama.

- Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su Ljuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić... Ne krivim njih, već menadžere. Pevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Neka se j**u, ja neću da pevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak, a ja sam krv propišala da bih napravila karijeru - otkrila je pevačica.

- Procenat da dam hoću, ali besplatno da pevam neću. Ne pripadam tom svetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene - ispričala je Markovićeva.

- Znao je da spadam u najboljih pet pevača koji rade svadbe i onda je iza mojih leđa pričao kako sam neodgovorna i da tražim veliki honorar samo da me ljudi više ne bi zvali da pevam. Da ne pričam kako su mi muzičari na svadbama krali bakšiš. Neke koleginice su pričale za mene i Veru Matović da smo šatorske pevačice - dodala je Zorica za Hit Informer.

- Ponašaju se kao da su one bitne, a da smo mi k***c na bicikli. Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 evra, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih menjala za njihov život. Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor - istakla je pevačica.

Video: Zorica Marković nam je otkrila zašto se ona i Vesna Zmijanac više ne druže, a bile su tako dobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👿

    7. decembar 2021 | 13:07

    Reče prepoštena i moralni čistunac Zorica Marković. Idi begaj.

  • Bata

    7. decembar 2021 | 16:05

    Tamo po rejalitiju se svadja, bije, vredja, pljuje , poliva ...I sad na dve svadbe nece da uzme po 10.000 evra da nebi trecu pevala djabe ...Lupeta ..ona zena iz naroda Nedaj boze da je takav narod ..Zoka je mrtva na estradi Aljkava uvredljiva sujetna ...Pa nece niko sa njom vise

  • Baki

    7. decembar 2021 | 13:35

    Ma sta kazes to 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA