Ni "R" od romantike: Baka Prase šokirao čestitkom koju je uputio devojci za godišnjicu

- Dve godine najboljeg se*sa, volim te - napisao je Baka Prase

  • 3
Baka Prase, Anja Blagojević Printskrin: Instagram/bakaprase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, šokirao je pratioce na društvenim mrežama čestitkom koju je uputio devojci Anji Blagojević povodom dvogodišnjice veze.

Naime, on je podelio fotografiju koju je ona postavila na Instagram uz šokantan komentar:

- Dve godine najboljeg seksa, volim te - napisao je Baka Prase uz golišavu fotografiju na kojoj mu devojka sedi u krilu i pokrenuo lavinu komentara.

"Baka, mogao si da budeš malo romantičniji", "Baka reši prostakluk", "Au, Baka, može to i mnogo kulturnije da se čestita", neki su od komentara koje su ostavljali korisnici ove društvene mreže.

Podsećanja radi, Baka Prase i Anja Bla već dve godine uživaju u srećnoj vezi. Nedavno je "procurio" intimni snimak za koji su pojedini korisnici društvenih mreža tvrdili da pripada Baki i Anji. Ipak, ju tjuber je to za Telegraf Jetset demantovao.

Video: Postoji li granica ljudkse zavisti? Baka Prase zatekao svoj Lambo potpuno isprskan suzavcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    7. decembar 2021 | 18:03

    Evo moje drage dame , dokle ste spremne da idete samo da bi bili u nekom centru pažnje. Koja sve poniženja trpite dolazi su i u rijalitiju zadrug. I to sve opet pišem zbog polularnosti.. Jadne su sve žene koje dopustaju sve ovo ..pii

  • Strašno.....

    7. decembar 2021 | 19:05

    Šta reći... Nije ta bolje ni zaslužila.... Za čega dtuho služi, sem za to.... Da joj smeta, ne bi ni bila sa ovako nekim bednikom... Ali pare..... Zarad toga može i se.. e po njoj.

  • Bb

    9. decembar 2021 | 10:52

    Da pratite njegov rad vidjeli bi ste koliko je dobar prema njoj kao i ona prema njemu i da je ova izjava samo zbog pratilaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA