Bosanac: Sa Cecom se igram, a Jelena je bila naš motor kog sada više nama

Stojković je progovorio o bivšoj, ali i novoj koleginici iz Zvezda Granda

  • 3
Dragan Stojković Bosanac Jelena Karleuša Ceca Ražnatović Foto-montaža: Nikola Tomić, Telegraf.rs, ATA Images

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac na snimanju novogodišnjeg programa otkrio je da li mu u žiriju Zvezda Granda nedostaje Jelena Karleuša, a zatim progovorio o odnosu sa Cecom Ražnatović.

- Ne nedostaje mi, mada Jelena nedostaje jer je bila jedan motor kome sam ja davao gorivo navodno, da priča i da zabavlja kao i da nas odmara. Mi sad, moram priznati, nemamo motor, pa se malo više trudimo da pokrijemo sve, ali dobro svakako bira svoj put - rekao je Bosanac za Telegraf Jestet.

On se zatim osvrnuo na žestoke sukobe koje je imao sa Cecom u prvim emsijama muzičkog takmičenja.

- A dobro Ceca je meni zgodna za to, toliko je divna, ja sam se malo kanuo ali neću, ponovo ću, ima tu svašta da se igra - ispričao je Stojković.

Bosanc je istakao da će prethodnu godinu najviše pamtiti po koroni, a zatim prokomentarisao i gubitke koje su zadesile estradu u ovoj godini.

- Svaki gubitak je veliki i ogroman, život je to, prema tome ovo je postalo kao u ratu, gađa metak pa koga zakači, zakači, prema tome vakcinišite se što pre i što više - zaključio je Bosanac.

Video: Karleuša sprema bum u 2022. godini: Otkrila o čemu se radi, a nije muzika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. decembar 2021 | 20:13

    Svaka cast Bosancu ali frontmen na estradi je pevac/pevacica,oni dizu publiku na noge ,zbog njih dolaze na koncerte ,i svaki pogled je na njima ,tako harmonikas moze lako da se zameni ali vec napravljena zvezda malo teze da moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA