Blještavi lusteri, kamin i džinovski garderober! Stanija pokazala svaki kutak luksuznog penthausa

- Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam - rekla je ona

  • 11
Stanija Dobrojević, Stanijin penthaus u Rumi / Foto: Telegraf, Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević kupila je luksuzan penthaus od 120 kvadrata u Rumi, a za stan u centru grada skeširala je oko 150.000 evra.

Ona je sada otvorila vrata svog novog doma koji uveliko oprema kako bi se uslelila sa dečkom Markom Markovićem.

- Zidovi su još uvek prazni, ali završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne lapme takođe. Kuhinja se još uvek radi, nije završena, fale ručke neke... Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena... Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam - pričala je Stanija dok je pokazivala svaki deo raskošnog stana.

- Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnice... I spavaća soba sa ogromnim plakarom - rekla je Stanija.

Podsetimo, Stanija je bila u petoj sezoni Zadruge a imanje je napustila nakon mesec dana boravka. Odmah po izlasku posvetila se opremanju nekretninne u koju će se uskoro useliti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA