≫ 

Sale Tropiko se usred priče o razvodu pojavio u javnosti, pa pobegao od medija

Nakon 10 godina braka, Jovana i Sale su potvrdili da se razvode

  • 2
Sale Tropiko, Jovana Pajić Sale Tropiko, Foto: Nikola Tomić

Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko bend", pojavio se u javnosti prvi put nakon što su on i njegova supruga potvrdili da se razvode.

Cvetković je bio na promociji predstavljanja izvođača koji će nastupiti za Novu godinu u Crnoj Gori.

Nakon zvaničnog dela koji je bio poput konferencije, kojoj je kao izvođač pirsustvovao, Sale Tropiko je otišao sa događaja.

Iako su posle zvaničnog dela planirane izjave sa izođačima Sale nije želeo da govori za medije, te je od istih pobegao.

Podsetimo, Jovana i Sale Tropiko za Telegraf.rs potvrdili su da se razvode nakon 10 godina braka u kom su dobili dve ćerke, Helenu i Đinu.

- Istina je. Nema tu neke senzacije. Aleksandar i ja smo podneli papire za razvod. Nismo ni prvi ni poslednji par koji se razvodi. Razvod ne znači prekid odnosa, naravno da ćemo se zajednički brinuti o našoj deci. Bićemo prijatelji - rekla je Jovana za Telegraf Jetset.

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka - rekao je Cvetković za Telegraf.rs.

- U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je Sale.

Video: Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu grme uz Hjurikejn i Loco Loco

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    8. decembar 2021 | 18:26

    Da li ovaj narod mora biti obavesten o svakom razvodu ovih novopecenih estradnih likova.Koga je briga ko se razvodi pa danas svaki drugi brak uopsteno puca .Takva vremena dosla nista se nepostuje i nista nije sveto zivimo u vremenu SEBICNOSTI !

  • isti

    8. decembar 2021 | 18:07

    marija serifovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA