≫ 

Vreli kadrovi Relje Popovića i zgodne manekenke u "Besi": O ovim scenama svi pričaju

Ovo je jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama

  • 2
Nikolija Jovanović i Relja Popović Foto: ATA Images

Scene intimnog odnosa Relje Popovića sa makedonskom glumicom Kamkom Točinovski u hit seriji "Besa", koja će se emitovati narednog vikenda, već je podigla veliku prašinu i pažnju publike.

Glumac i pevač se posle decenijske pauze vratio na male ekrane ulogom u drugoj sezoni ove serije. On igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

Jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako bez odeće izgleda u krevetu, ali i u vrelim momentima.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa" - rekao je ranije Popvić.

- Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome, srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije, pa dodao da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve - završio je Relja.

Podsetimo, serija se vikendom emituje na Superstar kanalu, a sredom i četvrtkom na Prvoj televiziji.


Video: Ovako je Relja Popović slavio rođenje ćerke! Nije dao da mu se cepa košulja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    9. decembar 2021 | 08:57

    Ovaj decko nema veze sa glumom.... Nikakv stil glume. Nula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA