Katarina Grujić snimljena tik pred porođaj: Kad nije sa Gobeljom, ide na istu adresu

I u širokoj i slojevitoj garderobi trudnički stomak se jasno vidi

  • 0
Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić broji sitno do porođaja, a ona i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić čekaju ćerku kojoj će dati ime Katja.

Kaću je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila u poodmakloj trudnoći, pred porođaj. Pevačica i njen suprug žive zajedno u stanu na Voždovcu, a kako pevačica nema poslovne obaveze zbog drugog stanja, posvetila se sebi i svojoj porodici.

Ona je snimljena sa Markom u šetnji nakon koje ju je on odvezao u komšiluk, gde žive njeni roditelji. S obzirom na to da Gobljeljić ima poslovne obaveze svakodnevno, pevačica je za to vreme na istoj adresi, kod svojih roditelja.

Kaća je snimljena u krem kaputu šireg kroja, koji je bio zavezan, ali se trudničiki stomak jasno video. Ona blista te nema sumnje da joj drugo stanje i te kako prija.

Pevačicu smo uvek viđali u visokim potpeticama, a sada je snimljena u ravnoj obuću u kojoj se sporije kreće zbog trudnoće.

Podsetimo, pevačica i fudbaler imali su tajno venčanje na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a Kaća je ranije pričala o trudnoći i venčanju.

- Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje - rekla je Katarina tada.

- Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života - rekla je Kaća.

Video: On je nedostajao najviše: Kaća Grujić objavila romantičan snimak kako ljubi Gobeljića u kolima

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA