≫ 

Marija Kulić smršala više od 30 kilograma nakon lečenja: Mnogi je nisu prepoznali

Marija je završavala obaveze po gradu u crvenoj uskoj haljini preko koje je imala crni kaput, a to je uparila sa duokim crnim čizmama

  • 0
Marija Kulić

Marija Kulić, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, majka Miljane Kulić, drastično je promenila izgled, a sudeći po snimcima, Marija je smršala više od 30 kilograma.

Ekipa emsije "Paparaco lov" snimila je Mariju u Nišu, gde živi sa svojom porodicom, a na prvi pogled i sa maskom na licu retko ko bi prepoznao bivšu rijaliti učesnicu.

Marija je završavala obaveze po gradu u crvenoj uskoj haljini preko koje je imala crni kaput, a to je uparila sa dubokim crnim čizmama. Ona je na glavi nosila kačket, te ju je bilo teško prepoznati s obzirom na to da je drastično smršala.

Kulićeva je izgubila veliki broj kilograma i promenila svoj izgled zbog borbe sa teškom bolešću zbog koje je i napustila rijaliti. Ona je imala tumor na štitnoj železdi koji je, na sreću, benigni.

Marija je nedavno operisala i izvadila štitnu žlezdu.

- Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benignio je. Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju. Super se osećam, i nadam se da ću danas izaći iz bolnice - rekla je Marija nakon operacije.

- Miljana nije znala da idem na operaciju, i bolje je što ne zna. Nisam htela da se sekira, ako je već u Zadruzi, ne mora da zna šta se dešava napolju. Reći cu joj kada bude izašla - rekla je ona tada.

- Dosta sam oslabila. Izgubila sam 25 kilograma do sad. Miljana se uplašila na finalu, znam da ću oslabiti još ali dug je period, do godinu dana - rekla je Marija pre nekoliko meseci.

Video: Marija Kulić šopingovala u Istanbulu, a sve je stalo u šest kesa za smeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA