≫ 

Nataša Radan u emisiji sa perikom, nakon što je zbog dečka morala da obrije glavu!

- Viđamo se mi već duže vreme, on nije odavde, pa nisam to sve shvatala ozbiljno. Ali kad se desilo to šišanje, što sam ja sama uradila, ostao je u čudu, a vi znate da meni malo treba da poludim! - rekla je Radanova

  • 0

Nekadašnja učesnica Zadruge Nataša Radan sa perikom na glavi gostovala je u emisiji, pošto je kosu obrijala, nakon što "nije bila dobra" prema dečku sa kojim je u vezi.

Iako je prvobitno tvrdila da je njen dečko "opasan" i da ju je pitao da li hoće da je on siša ili će to sama da radi, nakon što joj je u telefonu pronašao stvari koje mu se nisu dopale, Radanova sad priča drugu priču.

- Znate kako, kad sagledamo sve, ništa od onoga što se pisalo nije tačno. To nije bilo tako, već je istina mnogo drugačija i zapravo ništa se ne dešava po tom pitanju, nije bilo nikakve prevare, ništa se nije desilo... Desilo se da sam se čula sa bivšim momkom, imali smo pozive i to je sve. Ako je to prevara, preko poziva... Ja sam noć pre toga bila u nekoj kafani, malo sam i popila, čula sam se sa bivšim mokom, a moj dečko je otišao za Crnu Goru, kad se vratio, video je sve to u listi poziva i tu je nastao haos. On mi je rekao: "Ili ćeš se sama ošišati ili ću te ja ošišati", što sam ja preozbiljno shvatila - priča sada Nataša.

- Otišao je kod kuće do Crne Gore, vratio se nakon dva dana, hteo je da pozove druga, on nije imao baterije, pa je zvao sa mog, pa je prelistao pozive i... Nikad to ranije nije radio, pa nisam očekivala ni da će sada.

- Viđamo se mi već duže vreme, on nije odavde, pa nisam to sve shvatala ozbiljno. Ali kad se desilo to šišanje, što sam ja sama uradila, ostao je u čudu, a vi znate da meni malo treba da poludim! Posle smo se zajedno smejali mojoj novoj frizuri, ali dobro, proći će i to - priča Radanova, pa nastavlja:

- Ljudi su mi unosili tenziju više nego što je trebalo. Između nas nije bilo ništa ozbiljno, ja sam to uradila jer sam kontala ko zna šta će se desiti kada se on vrati. Nisam znala da li će biti agresivan, pa da me silom šiša, bilo mi je bolje da to prebrodim sama.

- Ja ovo nisam morala da uradim, nisam bila primorana. Nije mi bilo prijatno dok sam se šišala, ali nisam plakala. Pogrešila sam, skinula sam teret na taj način, nije mi bio problem, ali normalno da mi nije bilo svejedno - zaključila je Nataša u emisiji "Pitam za druga".

Ovako je pričala 1. decembra

- Dečko sa kojim se dugo viđam mi je uzeo telefon i video stvari koje mu se nisu svidele i pitao me hoću li sama ili će on. Lakše mi je sama - rekla je ona tada za Telegraf Jetset.

Nakon toga je, opisujući svog dečka, kratko dodala:

- To je specijalna glava.

Inače, u opisu fotografije koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži, Radanova je ostavila komentar:

- Svi treba da naučimo da kaznimo sebe kada pogrešimo.

Pogledajte kadrove iz emisije, kao i Natašu bez kose:

Video: Bar se pokrijte: Nataša zadovoljila Filipa u Zadruzi, skoro se sve videlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA