≫ 

Strašna tragedija u Beogradu: Srpska Jutjuberka u 22. godini izvršila samoubistvo

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom - rekla je za Telegraf Kikina bliska saradnica

  • 62

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

Popularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u noći između 8. i 9. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime jutjuberka, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama posustala je i digla je ruku na sebe.

Ovu informaciju za Telegraf Jetset potvrdila nam je Kristinina bliska saradnica Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je i Kika bila član.

- Strašno. Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

- Policija je sinoć u 23:40 zatekla beživotno telo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku - naveli su iz MUP-a Srbije.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Video: Snimak sa lica mesta: Ženska osoba skočila sa 5. sprata zgrade u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    9. decembar 2021 | 13:52

    Internet je ZLOOOO!!!

  • Dasa

    9. decembar 2021 | 14:00

    Veliko zlo se nadvilo nad zemaljskom kuglom...!

  • _Mima_

    9. decembar 2021 | 13:44

    Eto sta rade drustvene mreze.... Ubistva,samoubistva,svadje,razvodi,psihicka manipulacija klincima,pedofilija. Podrzavam samo skajp,viber i tako neke druge opcije za komunikaciju.Ovo ostalo zlo tesko. Ali opet kontam to se ne moze desiti normalnom coveku i normalnom mozgu. Ali nazalost oko nas ima puno psihicki labilnih osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA