≫ 

Saradnica srpske Jutjuberke koja je u 22. godini izvršila samoubistvo: "Kika je bila žrtva bulinga"

Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe

  • 10
Kristina Đukić Kika

Foto: Instagram/kikax3

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se za Telegraf Jetset, nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo.

Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. Tragedija se desila u noći između 8. i 9. decembra.

Kako nam je Mira rekla, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzduz

    9. decembar 2021 | 13:24

    Ne razumem?5g se snimala,5g je prozivali i ona se ubila?Nije bilo lakse da odustane od YT?Strasno

  • Chance

    9. decembar 2021 | 13:48

    Mogli ste bar da u tekstu napisete broj tel gde se mogu obratiti svi koji mozda u nekim momentima pomisle da dignu ruku na sebe. Vi mediji bi trebalo vise da radite na prevenciji ovakvih situacija.

  • 🔴🔵⚪

    9. decembar 2021 | 15:43

    Strasno je ovo sto se desilo ali ako hoces da budes poznat, normalno je da postoje pritisci i razni komentari na koje prosto moras da oguglas ako hoces da opstanes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA