≫ 

Evo koja poruka je objavljena na Kikinom profilu, nekoliko sati nakon što je izvršila samoubistvo

Jutjuberka je imala svega 21 godinu

  • 2
Kristina Đukić Kika Foto: Instagram/kikax3

Popularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život 8. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Ovu informaciju za Telegraf Jetset iznela je njena bliska saradnica, direktorka Balkan tjub festa Mira Vladisavljević, a nedugo zatim zvanična potvrda ove tragične vesti objavljena je i na Kristininom Instagram profilu.

- Na našu i vašu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Preminula je u sredu u večernjim časovima. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali. Volim te Kika zauvek, počivaj u miru - stoji u objavi uz obaveštenje o sahrani.

- Što se tiče sahrane sve ćete biti obavešteni na vreme - napisano je u postu koji je potpisala Andrijana Kostić, prijateljica pokojne Kike.

Podsetimo, postoje osnovane sumnje da je Kristina sebi oduzela život nakon dugogodišnje borbe sa bulingom što je za Telegraf Jetset potvrdila Mirjana Vladisavljević.

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    9. decembar 2021 | 17:14

    Jel "buling" neka nova rec u srpskom jeziku?

  • Dragan

    10. decembar 2021 | 12:59

    Strasno dokle ova iskompleksirana deca idu, pa zar vas nije sramota da nekog naterate na ovako nesto nadam se ce te je nositi na savesti ceo zivot jer za bolje niste, ali opet i vi niste krivi to sve krece od vasih roditelja debila koji vas nicemu nisu naucili niti vaspitali koji verovatno takodje misle da je normalno da prozivas nekog ko ima vise ili manje od tebe, ko izgleda bolje od tebe, ko je bolji od tebe u svakom smislu, zato sto i oni su verovatno bili bednici koji su samo mislili drugima lose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA