≫ 

Pokojna Jutjuberka Kika je tokom velike svađe sa Bakom Prasetom bila meta surovih uvreda

Kika je izvršila samoubistvo u noći između 8. na 9. decembar, u 22. godini

  • 2
Baka Prase, Kika

Pritskrin: Youtube/Baka Prase/K1KA

Pokojna Jutjuberka Kristina Kika Đukić 2019. godine je imala veliki okršaj sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Njih dvoje su prvo započeli novi virtuelni rat, tako što su jedno drugo prozivali na Jutjubu.

U jutarnjem programu na televiziji Prva gostovali su zajedno, i baš je tu voditeljka uporno, ali bezuspešno, pokušavala da stavi tačku na raspravu koja je vladala među ovim influenserima i miljenicima omladine, tvrdeći da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika Prve.

Međutim, Baka Prase i Kika su se gotovo neprestano, tokom celog gostovanja, svađali i ubeđivali.

- Sve je počelo od pesme koja se zove "Drama" koju su snimili jutjuberi i u njoj istakli negativne stvari Jutjuba. Problem je nastao kada su u reakcijama (među kojima je bila i Bogdanova) počeli da vređaju i Jutjub zvezdu koja je znatno starija od nas. Smatram da je taj video bio loša poruka za decu, jer su znatno omalovažavali starije. Ćutala sam do tog momenta i osetila potrebu da kažem ljudima kako vidim Jutjub danas - rekla je Kika i dodala da je Bogdanova reakcija bila je u najmanju ruku brutalna.

- Ako ja uzmem da biram rečnik javno, onda to nisam ja. To što i opsujem, smatram da nije ništa strašno ni bitno. Evo, ja nikad nisam čuo psovke u kući, od mojih roditelja. Nikad! Ali sam to pokupio u školi. Kad se svađaš, svađaš se i to je ljudima zanimljivo! - branio je Bogdan svoj stav.

- Deca nisu glupa. Nisu idioti. I decu konstantno roditelji potcenjuju. Koliko god godina imali, deca znaju šta je dobro, a šta nije. To što će dete da izimitira mene, to je ok. Ono što ja učim decu da rade jeste da ne puše, ne piju, treniraju, ne drogiraju se... Odjednom se pojavljuje fizičko nasilje - to nisu od mene videli, jer ja u svakom klipu kažem nikad ne rešavajte svoje probleme fizičkim nasiljem! - objasnio je Baka Prase.

- Ne slažem se sa time što je rekao da ne može loše da utiče na decu. I te kako može. Koliko god roditelj pokušao da vaspita dete da izađe na pravi put, to dete je sutra u okruženju drugara koji prate trendove i automatski se to poništava - rekla je Kika.

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

- Ti si ćelava, i rekoh, verovatno ideš na hemoterapiju - rekao je Baka Prase.

- On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je Vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija? - upitala je Kika voditeljku, a ona nije želela da odgovori na ovo pitanje.

Marija Savić Stamenić na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, a Baka Prase je kratko rekao da njegova nova pesma izlazi danas i odbio da se pozdravi sa svojom suparnicom.

- Roditelji najviše utiču na vaspitanje dece, a ne jutjuberi - rekao je za kraj i namignuo kameri.

"Rat" se nastavio i posle gostovanja

 

Svađa između poznatih Jutjubera Kike i Baka Praseta nastavio se i nakon njihovog gostovanja na "Prvoj" televiziji. Naime, kako je 20. oktobra 2019. tvrdio Bogdan Ilić, sve je otišlo predaleko, zbog čega se oglasio i na Instagramu i pritom žestoko potkačio Kiku.

Nakon niza Instagram storija (pogledajte ih u galeriji u nastavku), Baka je uključio i "lajv", u kom je gde istakao da su ga optužili i za vršnjačko nasilje.

- Da, optužili su me za to. I još su mi nalepili, da, kao što znate, nije istina da sam to rekao da ja napadam nekoga zato što neko ima rak. Pričamo o Kiki, koja niti ima rak, niti je bolesna, samo je to rekla kao neki paravan da bi skinula sa sebe "hejt". To je sve izašlo na TV-u... Stavljaju mi reči u usta koje nikad nisam izgovorio, niti bi ih izgovorio, i tu stvarno prelazi meru. Sve je ok, mi se prozivamo, a kada dođe do neke tačke gde više nije šala, gde me optužuješ za stvari koje ja nisam uradio... - rekao je Baka Prase u obraćanju.

Inače, sve je krenulo kada je Kika nazvala Baku "lošim primerom", da bi joj on na to uzvratio kako je "nemoralna, ljigava i lažljiva".

- Ovim putem se izvinjavam svoj deci oboleloj od raka, i ja i Bogdan se izvinjavamo, i odlučila sam da sav novac koji smo zaradili od ove drame doniramo bolesnoj deci - rekla je Kika na samom početku njihovog gostovanja na "Prvoj" televiziji.

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • баба

    12. decembar 2021 | 12:52

    Jadan je taj balavac Bogdan Ilić, a još je jadniji njegov otac. Obojica se ,,naložili" na pare, a moral i savest (ako ih imaju) zatrpali dva metra pod zemlju.

  • Gordana

    10. decembar 2021 | 10:58

    Ljubi bliznjeg svog kao sebe samog.Pomozi Boze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA