≫ 

Srpski TikToker objavio brutalnu poruku nakon Kikinog samoubistva: "Divna vam je sad kad je poklekla, je l'?!"

Kristina je imala 21 godinu

  • 20

Luka Krivokapić oglasio se oštrom porukom, nakon vesti da je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić prošle noći, 8. decembra, izvršila samoubistvo.

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastorfa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - počeo je Luka.

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je.

- Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima... Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koji glup komentar

    9. decembar 2021 | 14:50

    Zapitaj se decko sta si rekao i napisao i zbog cega je poklekla zbog gluposti na ekranu

  • Rale

    9. decembar 2021 | 15:05

    Potpuno se slazem sa Lukom sta je napisao.Daj vratimo se unazad u zivot bez mobilnog,bez fejzbuka,bez instagrama bez niz glupsti koji nam se danas nude......a mozemo,nije istina da nemozemo

  • Milica

    9. decembar 2021 | 15:50

    Velika tuga. Osobe koje ne mogu da podnesu sve to što društvene mreže nose sa sobom, ne treba ni da se upuštaju u te rabote. Mogla je samo da ugasi sve profile, da pocne da radi nešto daleko od javnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA