Rozga zablistala na promociji kolege, pa otkrila šta se krije iza osmeha: Pogađa me, od krvi i mesa sam

- Često plačem. Pesma koja me najlakše rasplače je "Moje proleće" koju je za mene napisala Emina Jahović. Dan danas kad je čujem zaplačem - rekla je

  • 0

Pop pevačica Jelena Rozga pojavila se na promociji novog albuma Saše Matića sa kojim je snimila duet "Ti i ja".

Zgodna splićanka za Telegraf Jetset otkrila je na taktove koje pesme najlakše zaplače, ali i objasnila kako se nosi sa negativnim komentarima sa kojima se susreće na društvenim mrežama.

- Često plačem. Pesma koja me najlakše rasplače je "Moje proleće" koju je za mene napisala moja koleginica Emina Jahović. Dan danas kad čujem tu pesmu zaplačem. Isto mi se desilo sa pesmom "Ti i ja" koju sam otpevala u duetu sa Sašom Matićem. Neverovatno je koliko je emocija u toj jednoj pesmi i mislim da smo Saša i ja preneli tu emociju, tu bol i tu ljubav na slušaoce. Zato pesma ima toliko pozitivnih komentara. Prvi put u karijeri mi se desilo da nemam ni jedan negativan komentar na neku pesmu.

  • Šta je to što je spojilo Sašu i Vas?

- Našli smo se apsolutno u svemu. Mora se desiti nekakav klik u svemu, a ono što se meni desilo u trenutku dok sam slušala pesmu je da sam se naježila doslovno od glave do pete. Nije uopšte bilo govora da se menja uošte ni jedna sitnica, ništa se nije menjalo u pesmi. Dodali smo u studiju samo taj jedan deo gde padne pesma i samo se naši glasovi onako lepo stope, ali to se sve dešavalo spontano. Divno je kada radiš sa nekim kao što je Saša, on je pre svega divan čovek, profesionalac i neko ko zna da radi svoj posao. On uđe u studio i to se zna, nema falš tonova, to se lagano otpeva i ide sve glatko.

  • Jedan deo pesme glasi "moje si svetlo u ovom prokletom mraku". Da li je to najemotiviji deo pesme i kome ste ga posvetili?

- Meni je najemotivniji. Malo sam čitala komentare i svi to pišu. Ima puno lepih momenata u pesmi, ali "moje si svetlo u ovom prokletom mraku" je najlepši.

  • Na koga prvo pomislite kada pevate taj stih?

- Pa pomislim...(smeh)

  • Pomenuli ste komentare, koliko vas pogađaju negativni komentari i koliko su za Vas važna tuđa mišljenja?

- Ljudi su tu da bi komentarisali. Nekada su me pogađali ružni komentari sada više ne toliko. Nije mi svejedno, čovek sam od krvi i mesa, pa je prirodno da me neki komentar koji nema veze ni sa čim pogodi. Mislim da nekada moraju biti malo zločesti da bi nas povredili, ali pored toliko divnih par negativnih, ako se i dese, jednostavno zanemariš i zaboraviš.

  • Da li je onda ljubav sve što nam treba u 2022. godini?

- Zdravlje i ljubav, da.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA