≫ 

Suzana je bila u Zadruzi: Imala je romansu i prevarila supruga, pa nestala iz javnosti

Pevačica je u zvaničnom braku je sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem

  • 4
Suzana Perović

Foto: Nikola Tomić

Suzani Perović mnogi su predviđali blistavu karijeru, ali nakon slave koju je postigla je na kraju počela da pada u zaborav. Ušla je u rijaliti kako bi se ponovo vratila na tron, ali i tu je sve krenulo po zlu.

Naime, Suzana je zavidan uspeh postigla predstavljajući Jugoslaviju na Euroviziji 1982. godine. Snimila je četiri solo albuma, i povukla se sa scene 1994. godine, a kako je kasnije navela, razlog za to je bila njena želja da se posveti deci i porodici.

U zvaničnom braku je sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem, koji je pre Suzane bio u braku s Lepom Lukić. Njih dvoje imaju , sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Od septembra do decembra 2013. godine učestvovala je u rijaliti šou "Farma", a u septembru 2018. godine postala je jedan od učesnika druge sezone rijalitija "Zadruga".

Upravo u "Zadruzi" Suzana je pred kamerama imala romasu sa Mikijem Đuričićem i prevarila supruga, pčelar ju je i ošamario što je ona teko podnela.

Video: Miki se lupa kamenom o glavu, lomi sve redom... a Suzana se smeje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA