Karleuša i zakopčana do grla "gori" kao bez odeće: Prizor otpozadi nerealno dobar

No, pravo iznenađenje je usledilo kada je pevačica pozirala s boka i pokazala nerelno dobru zadnjicu zbog koje su "poludeli" njeni pratioci

  • 23
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar/milosph
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanović

Pop zvezda Jelena Karleuša oborila je sve sa nogu u izdanju "zakopčanom do grla", a niko nije ostao ravnodušan zbog  njene nerealno dobre pozadine.

Naime, Jelena je pozirala na ulici, ispred zgrade u kojoj živi sa mužem Duškom Tošićem i čerkama Atinom i Nikom, a iako su mnogi navikli na nju u smelim kombinacijama koje više otkrivaju nego pokrivaju, ovog puta bilo je drugačije.

Pevačica je na sebi imala duboke bele čizme "Balensijaga" i tobicu u istoj boji i istog poznatog brenda. Stajling je upotpunila naočarama za sunce, sa detaljima po ivicama od belog pliša.

No, pravo iznenađenje je usledilo kada je pevačica pozirala s boka i pokazala nerelno dobru zadnjicu zbog koje su "poludeli" njeni pratioci.

"Zakopčana do grla i gori", "Premoćno", "Bombetina", "Brutalna riba", "Neralno dobra guza", "Dama sa stilom", "Predivna si", "Grmiš", "Kolka pozadina", "Ženo, kao izvajana si", neki su od komentara.

Kako izgleda Jelena u beloj kombinaciji i zakopčana do grla, ali i neka njena provokativna, zimska izanja, pogledate u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    20. decembar 2021 | 18:21

    Odlican fotosop. Ne daj boze da je neko uzivo vidi bilo bi smeha

  • Luka

    20. decembar 2021 | 19:50

    Kad će konačno da izgori da se rastosiljamo te silikonske pornografije? Meni je iskreno žao svakog ko se oduševljava ovom pojavom.

  • Bebi

    20. decembar 2021 | 19:20

    Tuga i žalost …. Pa ovo ni u Tadžikistanu ne bi prošlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA