Sestra Sandre Rešić ozbiljno bolesna, zadrugarka ni ne sluti šta se dešava

Amela je u poslednje vreme baš loše, ali zabranila je da javljaju Sandri jer ne želi da je nervira

  • 0
Sandra Rešić Printskrin: TV Pink

Sestra pevačice Sandre Rešić, Amela dugo se bori sa opakom bolesti. Sandra je jednom prilikom otkrila da je u pitanju karcinom, a kako sada mediji navode njoj se stanje pogoršalo. 

Amela godinama živi u Americi, a bez obzira na to što žive na dva kontinenta, Sandra i ona su veoma bliske.

Kada su Ameli pre četiri godine otkrili karcinom grla, pevačica je sve vreme bila uz sestru, pomagala joj je, kako psihički tako i finansijski.

- Amela je u poslednje vreme baš loše, ali zabranila je da javljaju Sandri jer ne želi da je nervira. Veruje da je ovo samo faza i da će sve biti kako treba. Ona maksimalno podržava sestru, zna da je Sandra puna razumevanja i empatije, pa je posebno boli kada joj govore da je folirant i da sve radi zarad kadra - kaže za "Alo" izvor blizak Sandri.

Rešićeva je pre dve godine za medije govorila o sestri i njenoj bolesti.

- Sa Amelom sam u odličnim odnosima od malena, tako da sada zajedno prolazimo kroz ovu tešku dramu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos - ispričala je Rešićka tada.

- Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitastu, sva sreća da nije otišlo na pluća. Ali na vreme smo sakupili novac za tri glavne hemioterapije, gde je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Kontroliše sve tabletama - rekla je Sandra tada.

Video: Ermina uzela makaze i odsekla kosu Sandri Rešić u programu uživo: Zadrugari se uhvatili za glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA