Andreana priznala da je veza s oženjenim bila greška, odgovorila i na priče da su imali žestoke tuče

Iza pevačice je i buran raskid sa bivšim verenikom Markom Miloševićem, a sada smatra da više ne bi pravila takve greške

  • 1
Marko Gobeljić, Proslava rođenja ćerke Foto: Nikola Tomić

Pevačica Andreana Čekić govorila je o svom raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem, o tome gde je grešila u svom emotivnom životu, ali i o planovima za iduću godinu.

Naime, 2021. godina je na izmaku, a pamtiće je, kao i večina, po pandemiji.

- Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala sam se što ponovo radimo. Volela bih da nam sledeća godina odnese pandemiju i mere, da se vratimo normalnom i slobodnom životu. Ovo mi je nalik na zatočeništvo i zatvor - rekla je ona.

Iza nje je i buran raskid sa bivšim verenikom Markom Miloševićem, a sada smatra da više ne bi pravila takve greške.

- Sve to mi se desilo prvi put u životu. Tada nisam želela ništa da demantujem, bilo mi je jako teško. Dosta se neistina provlačilo, dosta ljudi se oglašavalo i davalo intervjue... Nisam znala šta da radim, da li da ih tužim... Bila sam kao u nebranom grožđu, ali prošlo je. Ta veza je prošla. Ni za čim ne žalim. I kada sam, možda, pravila greške, bila sam u skladu sa njima. Sa ove tačke gledišta, sada više ne bih pravila takve greške - priznala je onai objasnila na kakve "greške" tačno misli:

- Mislim na više stvari. Najpre, previše sam sebe dala tamo gde nije trebalo. Svoju ljubav i energiju je trebalo da usmerim na ljude koji su to više zaslužili, u svoju publiku, muziku...

Dok su bili u vezi, Andreana i Marko imali su i fizičke okršaje, a ona ipak tvrdi da nije konfliktna ličnost.

- Hajde da kažemo ovako. Imala sam burnu vezu, a ja nisam konfliktna osoba. Nisam navikla da živim takvim tempom i vratila sam se u svoje prvobitno stanje. A što se tiče raznih napisa, samo ću reći - gde ima dima, ima i vatre. Ne bih da ulazim dublje u to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA