≫ 

Keba lakira nokte na nogama, probao i preparat za potenciju: "Jesam, ali mi još uvek ne treba"

Pevač ne krije da veoma vodi računa o svom izgledu

  • 3
Dragan Kojić Keba Foto: Nikola Tomić

Pevač Dragan Kojić Keba (61) nikada nije krio da dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu, a bez ogledala nigde ne ide.

On redovno održava negu tela i koristi razne preparate kako bi usporio starenje i izgledao sveže, a sada je priznao da redovno sebi radi i pedikiri i manikir, te da lakira nokte na nogama.

- Lakiram nokte na nogama! Ozbiljno vam kažem, nisam sarkastičan! Pre svega koristim lak koji neguje nokte. On je bezbojan. I to najčešće radim leti! - rekao je pevač i ponovio dobro poznato:

- Uvek polažem veliku pažnju na izgled. Imam svoje medikamente, svoje trikove.

Na pitanje da li je zategao kožu na licu, pevaču nije bilo prijatno.

- Ma kakvi! Ja sam mali kuvar koji ima svoje trikove, mirođije - branio se Keba.

Inače, kako već neko vreme posluje i putem interneta prodaje svoje proizvode za negu i zdravlje, pravljene na prirodnoj bazi, ispričao je kako mu ide biznis.

- Biznis napreduje. Rekli ste da izgledam bolje nego ikad, to je zahvaljujući njima - rekao je Keba i priznao da je probao i svoj preparat za potenciju.

- Hoćete iskreno? Probao sam preparat za potenciju. Ali, moram da kažem da mi još uvek ne treba. Pitajte Olju (smeh). To su priordni preparati, ja ne volim hemiju, ono što se reklamira. Priroda je majka, ona nas je stvorila - završio je folker za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA