Pevačica bez dinara zakucala Popoviću na vrata: Došla u patikama i famericama - ovako joj je pomogao

"Je l' možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja"

  • 0
Indira Radić i Saša Popović Foto: ATA images

Pevačica Indira Radić doživela je veliki uspeh na početku karijete. Ona je izdala čak dva albuma ali je ubrzo ostala bez novca zbog čega je bila primorana da potraži pomoć od Saše Popovića.

Saša se jednom prilikom prisetio kada je prvi put upoznao ovu slavnu pevačicu i kako je izgledao trenutak kada je došla da potraži pomoć.

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla je u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l' možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra - otkrio je Saša pre nekoliko godina u emisiji na Grand televiziji.

Indira se u poslednje vreme povukla se iz medija ali ima redovne nastupe. Kako je jednom prilikom rekla, odlučila je da svoje mesto prepusti mlađima.

- Toliko me je bilo u novinama, po emisijama, davala sam intervjue... Sad imam ozbiljne godine. Nemam ni povoda da se pojavljujem u medijima, a s druge strane, ima toliko mladih ljudi koji treba da nađu svoje mesto u ovom poslu i prepuštam njima to. Ja sam svoje mesto našla, hvala Bogu. Sve što od mene možete čuti to je putem pesama. A ljudima koji prate moj rad obratim se i preko društvenih mreža, opet kad imam neki povod - rekla je pevačica nedavno.

(Telegraf.rs)č

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA