≫ 

Dominacija Sare Jo u providnoj bluzi! U vatrenom izdanju najavila spektakl ispred Skupštine

- Ovo je najvažnii nastup koji sam imala u svom životu - poručila je Sara vidno uzbuđena

  • 3

Pevačica Sara Jovanović zablistala je u smeloj kombinaciji na konferenciji koju je organizovao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, povodom novogodišnjeg nastupa na platou ispred Skupštine.

Sara se pojavila u crvenim kožnim pantalonama koje je uparila uz providnu bluzu u vatrenoj boji, a preko koje je nosila bundu. Pevačica je pokazala zanosan dekolte, a jasno se videlo da ispod bluze nosi brus u boji kože.

Jovanovićeva je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica najavljujući spektakl koji je pripremila za doček 2022. godine ispred Skupštine, gde će pored nje nastupiti i pop zvezde Marija Šerifović i Jelena Karleuša.

- Kao najmlađi učesnik posebno sam zahvalna na ovakoj prilici, živim za nastupe, tako da smo priredili možda najbolji šou do sada. Vredno smo radili na novim aranžmanima, kostimima i koreografiji. Prosto, doček u svom gradu, mislim da ne postoji ništa lepše i vrednije - rekla je Sara.

- Ovo je najvažnii nastup koji sam imala u svom životu. Zaista ćemo dati svoj maksimum sutra, još jednom, hvala gradu Beogradu na prilici, nećemo vas razočarati - dodala je Jovanovićeva.

- Sa Marijom i Sarom pre generalne probe. Večeras sam dočekao Mariju i Saru u Skupštini grada Beograda pre generalne probe koncerta koji će se održati sutra u 20:30 sati ispred Narodne skupštine. Sutra u ovo vreme Beograđanke i Beograđani moći će da budu deo spektakularnog koncerta i najboljeg dočeka Nove godine u Evropi. Beograd pobeđuje! - napisao je Goran Vesić na Instagarmu.

Video: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović spremne su za doček 2022. godine ispred Skupštine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA