≫ 

Hurricane: Volele bismo da se ostvarimo kao majke, ali za 10 godina. Do tada, radimo na svetskom uspehu

Učešće na Evroviziji je Uragankama definitivno obeležilo 2021. godinu

  • 11
Hurricane Foto: Ustupljena fotografija/Promo

Za Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, trio koji čini grupu "Hurricane" 2021. godina je bila veoma uspešna jer su, pre svega, predstavljale Srbiju na Evrosongu u Roterdamu.

Osim toga, gde god da se pojave, njih tri nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sanja, Ksenija i Ivana su privatno različite, a na sceni se uvek trude da budu tim bez mane, iako je bilo trenutaka kada je privatni život uticao da se ne osećaju onako kako izgledaju na sceni - savršeno.

O godini za nama, njihovim vrlinama, manama, željama, ali i planovima u budućnosti, Ksenija, Ivana i Sanja govorile su u intervjuu za TelegrafJetset.

  • 2021. godina je sada već na izmaku. Za Hurricane je bila veoma burna i uspešna. Da li će vam asocijacija na nju svakako biti Evrovizija ili ipak nešto drugo?

- Učestvovanje na Evroviziji je nama definitivno obeležilo 2021. godinu. To je iskustvo koje nam ostaje za ceo život. Pamtimo iz Roterdama mnogo lepih trenutaka i često ih spominjemo. Ali, pored Evrovizije, ova godina je bila poprilično uspešna za nas i na drugim poljima. Mnogo nastupa, nekoliko hitova a na kraju godine smo našu publiku iznenadile i sa našom linijom parfema i satova. Sve u svemu, jedna dobra godina je za nama.

  • Koliko je teško uskladiti emocije i privatne probleme koje, u ovom slučaju dolaze sa tri različite strane, i uklopiti ih sa nastupom bez greške?

- Teško jeste, ali mi se trudimo da ne mešamo emocije iz privatnog života u posao. Kada radimo, skoncentrisane smo samo na to i posvećene smo samo publici. Toliko predivnih fanova i ljudi koji nas vole, imamo da smo presrećne i prezahvalne im.

  • Objavile ste pesmu na engleskom jeziku i to vam nije prva. Da li želite inostranu karijeru i koje trzište vas zanima?

- Tako je. Mi ne odustajemo od pesama na engleskom jeziku i istrajne smo u tome. Volele bismo da napravimo muzički uspeh u inostranstvu, želja nam je Amerika, ali gde god bi se dogodilo, bile bi zadovoljne.

  • Sve tri ste različite, a opet činite sjajan tim. Osim muzike i talenta, šta je to sto vas povezuje?

- Želja za uspehom, trud i rad. Posvećene smo jako poslu i težimo ka tome da budemo što bolje. Sve tri imamo tu ludačku, pozitivnu energiju koja nas pokreće u istom smeru.

  • Koja je tokom prethodne godine bila najemotivnija, koja najopuštenija, a koja najracionalnija?

Sanja: Ako bi trebalo da se podelimo na te tri grupe, ja bih rekla da je Ivana najracionalnija, ja najemotivnija, a Ksenija najopuštenija. Mada sve tri smo od svega po malo. Trudimo se da nemamo periode koji će nas odvlačiti od cilja, a cilj svakako što veći uspeh.

  • Koja je prva okitila jelku i da li se neka posebno raduje novogodišnjoj euforiji?

Ivana: Ja sam prva okitila. Generalno to volim pa kod mene Nova godina uvek dođe pre vremena! (smeh) Nisam nešto preterano euforična, ali volim da dekorišem.

  • Obradujete li jedna drugu i inače poklonima ili samo kada su praznici?

Ksenija: Pa sve zavisi, kako kad. Imamo momente da poklonimo jedna drugoj nešto bez nekog određenog povoda.

  • Da li se desilo da ne pričate međusobno i koliko je najduže to trajalo?

- Među nama uvek postoji razmena mišljenja, ukusa i stavova koja se ponekad razlikuju, što je i normalno, ali nismo imali do sad momente da dođe baš dotle da ne pričamo međusobno. Nema ni razloga za tim, uvek nađemo neki kompromis.

  • Gde vidite sebe za deset godina, privatno, a gde poslovno?

- Sve tri bi volele da se jednog dana ostvarimo kao žene, majke i da imamo porodicu. Otprilike da za 10 godina to može da se očekuje. Što se tiče posla, svakako da ostanemo u muzici i da napredujemo što više možemo.

  • Šta biste poželele sebi u 2022., a šta vašim koleginicama iz grupe?

- Međusobno, kao i lično, uvek želimo pre svega zdravlje. Bez toga nema ničega drugog. Zatim da budemo srećne, nasmejane i ispunjene. Sve ostalo će doći samo.

Video: Jedna počela da živi sa dečkom, druga napravila pesmu za Cecu! Uraganke o novitetima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA