Prija otkrila kako njen sin reaguje kad mu pomene batu ili seku: "Ne sviđa mu se ta ideja"

Aleksandra je napravilla novogodišnju žurku za pamćenje, a prestonički hotel bio je krcat

  • 1

Popularna pevačica Aleksandra Prijović napravila je spektakl za pamćenje u novogodišnjoj noći u jednom prestoničkom hotelu, a mi smo sa pevačicom razgovarali pred izlazak na binu.

Prijovićeva je na nastup došla bez Filipa, koji je čuvao njihovog sina Aleksandra, ali se kasnije pridružio supruzi i sa njom slavio Novu godinu.

- Filip trenutno nije ovde, sa malim je, ali će doći kasnije kada ga uspava - rekla je Aleksandra, na pitanje da li je mali Aleksandar za Novu godinu poželeo brata ili sestru, odgovorila je:

- Nije, kada mu pomenem ne sviđa mu se ta ideja. (smeh)

Pevačica je otkrila da je njen naselednik svastan čime se ona bavi, kao i da zna njenu novu pesmu i da stalno traži da mu je pušta.

- Svestan je, zna, kaže: "Mama ide da peva", navikao se već. Zna moju jedno novu pesmu koja mu se jako dopada i stalno traži: "Mama, pusti mi novu pesmu" - ispričala je Aleksandra.

Video: Ovo do sada niste mogli čuti: Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, napravila lom u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    1. januar 2022 | 21:11

    Imate milione a zarad karijere necete 3,4.. dece, jedino bogatstvo su deca, velika porodica, kad ostarite nece vam te vase pare nista znaciti osim da uplatite sebi dom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA