≫ 

Karleuša bujnim dekolteom zbunila voditelja, pa se "postidela": "Vidim gde gledaš..."

- Molim te Filipe, znaš da ja nisam neka stidljiva žena, ali hajmo, koncentrisano na pitanja - rekla je Jelena voditelju

  • 8
Jelena Karleuša Printskrin: TV Prva

Pop zvezda Jelena Karleuša napravila je neviđeni spektakl ispred Skuštine za doček 2022. godine, a sada je tim povodom gostovala u Jutarnjem programu na televiziji Prva.

Jelena je blistala u crnoj kratkoj haljini sa istaknutim dekolteom, a krecija se u predelu grudi samo perltla, te na njen stajling nije ostao imun ni voditelj Filip Čukanović koji se odmah zagledao u pevačicu.

- Žao mi je što nismo snimili kako su ti kačili mikrofon - rekao je Filip, pa zbunio i samu pevačicu.

- Vidim da ti gledaš u ovom pravcu pa sam stavila kosu. Molim te Filipe, znaš da ja nisam neka stidljiva žena, ali hajmo, koncentrisano na pitanja - rekla je Jelena.

Ona je zatim dodala da je ovaj koncert njen poklon Beogradu, ali da je na bini imala sitne tehničke probleme, pa se našalila na račun svog supruga Duška Tošića.

- Kostimi su na meni pucali sve vreme ali ja sam profesionalac pa niko to nije video. Od jakih koreografija i pokreta to je sve počelo da puca, ali to se dešava i drugim igračima i pevačima, nije to ništa novo - rekla je Jelena.

- Veruj mi da računam na Duškove pare oblačila bih se samo u Zari. On je neko ko racionalno troši pare, a ja sam neko ko radi tri decenije i zarađuje, pa bilo bi smešno da sebi ne mogu da priuštim ovako nešto, i svojim Beograđanima. Ja sam ovo Beogradu poklonila - zaključila je Jelena.

Video: Duško je ekstremno ponosan, nema svako ženu koja je napravila ono što sam ja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vv

    3. januar 2022 | 12:07

    Sramota je doci ovako obučena na tv program.

  • Đokara

    3. januar 2022 | 13:58

    Hahahaha, čuj Filip Čukanović je gledao, hahahaha počupaće mu dečko kosu zbog ljubomore....

  • zeljko

    3. januar 2022 | 13:00

    staviti u istu recenicu, stid i JK je u najmanju ruku maliciozno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA