Nestvarni kadrovi Karleušine šetnje prelepim Beogradom: Specijalni vodič je iznenadio sve

Pevačica je blistala šetajući Beogradom, a nesumnjivo je uživala i ona, ali i prolaznici koji su je videli

  • 13
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša prošetala je Beogradom sa zamenikom gradonačelnika, Goranom Vesićem, koji joj je bio vodič, a tom prilikom snimljen je promotivni spot za našu prestonicu.

- Obožavam beogradsku promenadu, pogledajte koliko je ovo lepo, za šetnju, poged na reku, za šoping, za ručak, za kafu, ali nismo sada ovde zbog šopinga. Idemo do Savskog trga gde nas čeka specijalni vodič - rekla je Jelena šetajući pored reke.

Jelena je blistala u plavom džemperu i sivoj suknji, koje je ukombinovala uz čizme na štiklu sa otvorenim prstima i sivom torbom sa resama.

Pevačica je blistala šetajući Beogradom, a nesumnjivo je uživala i ona, ali i prolaznici koji su je videli.

Karleuša se sa zamenikom gradonačelnika, u ovom slučaju vodičem kroz našu prestonicu, našla kod spomenika Stefanu Nemanji, gde su razgovarali, a Vesić je sa Jelenom podelio neke zanimljivosti vezane za Beograd.

- Da li znaš da niko ne zna ko je projektovao železničku stanicu? 1873. godine je počela da se gradi, kralj Milan je postavio kamen temeljac, tada su ga svi napadali, jer kažu: "Napravio si stanicu u divljini", jer se tada grad završavao negde kod sadašnje Beton hale. Kao što vidiš, dobili smo prelepu stanicu, sada je renovirana i ovde će biti Muzej istorije Srbije,  ovde je  spomenik Stefanu Nemanji... - ispričao je Vesić Jeleni.

- Obišao sam sa Jelenom Karleušom novi centar Beograda, spomenik Stefanu Nemanji, obnovljena zgrada stare Železničke stanice, prelep trg, uz Beograd na vodi i buduću metro stanicu, predstvaljaju simbol uzdizanja Beograda i Srbije, Beograd pobeđuje - napisao je Vesić

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Goran Vesic (@vesicg)

Video: Ovom pesmom je JK zapalila masu ispred Skupštine: Ono kad Karleuša da srce i dušu za Pukni zoro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    3. januar 2022 | 18:29

    E moja Srbijo, moj Beograde, ko te predstavlja, sad shvatam razlog doktora, akademika i omladine sa jakim diplomama zasto su napustili Srbiju....

  • MILE

    3. januar 2022 | 19:59

    U zadnje vreme najvise se pise naravno o Vucicu pa karleusi, jovani jeremic

  • nestvarni kadrovi

    3. januar 2022 | 17:58

    iznenadjena jk posto je slozila puzzle za jedan dan a na kutiji pise 2-4 godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA