≫ 

Nestorović otkrio koliko partnera bi žena trebalo da ima u životu: "Prvi, prvi, prvi... I ovaj s kojim umre"

- Ove žene koje su imale puno muškaraca, one su muškobanjaste, imaju puno muških gena! To je teorija koju je dao Aristotel, još - kazao je Nestorović

  • 24
Branimir Nestorović Printskrin: TV Pink

Prof Dr Branimir Nestorović pričao je u emisiji "Amidži šou" na razne teme, a jedna od njih je i broj partnera koji bi jedna žena trebalo da ima za života.

Dok je pričao o vezi majke i deteta, kazao je:

- Kažu, žena koliko je imala muškaraca, toliko ima, po malo, genetskog materijala. Tako da, ove žene koje su imale puno muškaraca, one su muškobanjaste, imaju puno muških gena! To je teorija koju je dao Aristotel, još - kazao je Nestorović.

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li je bolje da žena ima više partnera ili manje, Nestorović se prvo našalio, pa uozbiljio priču.

- Znaš kako ti je sa ženama, kažu da mora da bude nevina i iskusna! (smeh) E, sad, to je malo problematično - kazao je i nasmejao ceo studio.

- Imaš ovako - prvog, prvog, prvog, prvog, prvog i drugog - kazao je, misleći na to da je idealan broj parntera šest.

- To je neko moje mišljenje. Prva ljubav, pa romansa, pa dete, karijera... I onda dolazi onaj poslednji, s kojim umreš - kazao je smejući se Nestorović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset)

Video: Nestorović: Mnogo me nervira kada Srbi ne navijaju za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    5. januar 2022 | 17:19

    Ja sam imala oko 20 partnera a imam 28 godina. Za 10ak godina njih 20. Sto dodje u proseku 2 godisnje razlicita. Nije strasno.

  • Ateista

    5. januar 2022 | 15:47

    Ja imala 28 za 27 godina. Jel' to ok?🤔

  • Ljubiša

    5. januar 2022 | 16:23

    Kod žene ti je najteže biti treći. Nikako da čuješ ono, "Ti si mi prvi, ili treći muškarac", a ono "drugi", pa to je redovno. Znate ono, "Ti si mi drugi u životu, onaj prvi me prevario", a ni jedna da kaže, ti si mi treći, četvrti, peti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA