Bila je u vezi sa princem, studirala na Sorboni: Ovako izgleda ćerka Emira Kusturice

Ćerka slavnog reditelja ne voli da se eskponira

  • 3
Emir Kusturica Emir Kusturica / Foto: ATA images

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica i njegova supruga, producentkinja Maja ponosni su roditelji dvoje dece - sina Stribora i ćerke Dunje.

Njihova ćerka Dunja je diplomirala dramaturgiju, godinu dana studirala je istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

Kusturičina ćerka je bila i u žiži javnosti zbog veze sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem, a iako je tadašnjeg partnera pratila na gotovo svim događajima, nimalo joj nije prijalo pojavljivanje u medijima.

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno - rekla je svojevremeno Dunja Kusturica.

U vreme trajanja te veze, Dunju su zbog lepote upoređivali sa princezom Marijom Karađorđević, a jedno vreme su joj davali i nadimak- srpska Kejt Midlton.Svojevremeno je napisala scenario za omnibus o religiji u kome je njen otac obrađivao temu pravoslavlja, što je kasnije iskoristio u filmu "Na Mlečnom putu".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Dr. Rael Teed (@rael_teed)

- Teme koje me zanimaju su socijalne prirode, lične i doživljene. Mislim da mi je nekako proza bliža od drame i filma. Odrasla sam na ruskoj literaturi. Najviše me interesuje istorija Balkana. Vreme Mlade Bosne nosilo je neko nadahnuće. Danas opet živimo kolonizovani. Svet može biti drugačiji. Nakon raspada Jugoslavije izgubili smo slobodu - govorila je ranije Dunja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA