≫ 

4 godine je region brujao o njima, a onda je sve puklo: Evo gde je danas i kako izgleda Bane Janković

Maneken i pevačica su od 2010. godine bili jedan od najpopularnijih estradnih parova, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine.

  • 4
Katarina Živković, Bane Janković Foto: Telegraf

Kaća Živković i Bane Janković stupili u u vezu tokom zajedničkog učešća u rijalitiju "Farma", a njihova emotivna veza bila je, u najmanju ruku, turbulentna.

Maneken i pevačica su od 2010. godine bili ubedljivo najpopularniji estradni par, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine.

Katarina i Bane trudili su se da njihova veza opstane, ali je u jednom trenutku došlo do pucanja. Domaći mediji brujali su o njihovom raskidu koji je bio veoma buran, a nakon kojeg su i pevačica i maneken bili u lošem psihičkom stanju.

U javnosti se tada pojavila informacija da je  Bane navodno bio na ivici samoubistva, dok je Kaća tada navodno završila u bolnici.

Kada se par razišao, svako je krenuo svojim putem, a Bane je dve godina nakon raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu, koju je oženio i sa njom dobio ćerku Melinu 2017. godine.

On se potpuno posvetio porodici i promenio svoj život iz korena.

- Ako ćete iskreno, mediji i javni život mi uopšte ne fale. Okrenuo sam se nekim drugim stvarima, što je sasvim normalno, najbitnija mi je moja porodica. Te neke stvari su iza mene, tada su mi bile zanimljive, što je i normalno, sada više ne. Prosto svi dođemo u neke godine, kada shvatimo da postoje i mnogo bitnije stvari - rekao je Bane u februaru 2021, prilikom pojavljivanja na jednom događaju.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Katarinom Živković i da li mu se dopada kako danas pevačica izgleda, te u kom pravcu ide njena karijera, rekao je:

- Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom… Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas - kazao je Janković za Toxic.

Kako danas izgleda, uživajući u porodičnom životu, pogledajte u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nera

    10. januar 2022 | 21:59

    Je li slika 9 iz Sarajeva?

  • Nika

    10. januar 2022 | 13:20

    Bane najlepsi si. Divan si. Sposoban si. Vlasnik si vise gradskih klubova a skroman momak.

  • Komsinica

    12. januar 2022 | 02:18

    Imala sam predrasude prema ovom momku ali ispostavilo se da je jako pristojan i normalan.Ima divnu zenu i cerkicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA