≫ 

Ma kakva Kardašijanka! Pogledajte kako "grmi" Harisova ćerka u donjem vešu

Džinovićeva je sedela na krevetu u belom donjem vešu, dok je uslikala odraz u ogledalu, a u prvom planu su njene bujne grudi i "bogate" obline

  • 6

Ćerka legendarnog pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, Đina, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno dobija komplimente u kakvu lepoticu je izrasla.

Mlada Đina ovog puta pratioce je oduševila kadrovima koji su nastali letos, a kada je pozirala pred ogledalom u donjem vešu.

Kako je istakla u svojim objavama, veoma željno iščekuje leto, te je to razlog fotografija koje je objavila na svom Insta-storiju.

Džinovićeva je sedela na krevetu u belom donjem vešu, dok je uslikala odraz u ogledalu, a u prvom planu su njene bujne grudi i "bogate" obline, na kojima bi joj, prema rečima njenih pratilaca, pozavidela i Kim Kardašijan.

"Ma kakva Kardašijanka, grmiš", "Prirodna lepotica, ovakve obline druge dobijaju kod hirurga", "Prelepa", "Prezgodna", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA