≫ 

Advokat Duška Tošića: Pustite ih da žive u ljubavi, miru i svađi, kao i sve ostale porodice

- Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije nešto veliko, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat

  • 19
Jelena Karleuša, Duško Tošić Foto: Nikola Tomić, MN Press

Nebojša Perović, advokat Duška Tošić, naglasio je da je nekadašnji fudbaler negirao da je udario suprugu Jelenu Karleušu i apelovao na medije da bi trebalo da se porodica Karleuša-Tošić ostavi na miru.

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi natpisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par jer ova scena nije nešto veliko, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat za Kurir.

Podsetimo, Jelena je na Božić prijavila policiji svog supruga za nasilje u porodici, nakon što ju je na dan Božića ošamario u njihovom domu na Dedinju.

Jelena je odbila da podnese prijavu, kao i da prihvati adekvatnu medicinsku pomoć, ali je bez obzira na to tužilaštvo odlučilo da sasluša Duška Tošića zbog procene rizika.

Nakon toga, određena mu je zabrana prilaska i kontaktiranja sa Karleušom u trajanju od 48 sati, pa je produžena na 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    11. januar 2022 | 10:43

    Pa nismo mi zvali policiju!? Cccc

  • Boba

    11. januar 2022 | 15:19

    Poštovani branioče porodice Tošić! Slažem se sa Vama da je to njihov privatan život, imaju pravo na ljubav, svađu....Građani Srbije su bombardovani sa slikama i izjavama porodice Tošić- Karleuša, iznenađujuće je, čak i ćerki koje su maloletne! Jelena daje izjave o divnom, ponosnom mužu, deci, svom braku.....U redu javne su ličnosti, vole da se o njima piše, ali izgleda samo lepo! Poštovani branioce, učutkajte porodicu Tošić- Karleuša, neka nas ne bombarduju izveštajima o svojim letovanjima, lepoti toplog doma-vile, zimovanjima, provodima! Neka svoj život zadrže samo za sebe pa ni javnost neće imati potrebe da se interesuje niti komentariše! Mnoge uspešne javne ličnosti ne pojavljuju se svakodnevno u štampi, već onda kada pričaju o svojim velikim delima u kojima svi uživamo! Decu im upoznamo tek kada su punoletna, samostalna, ostvarenih snova! Tako postupaju veličine!

  • Beli

    11. januar 2022 | 10:36

    U prevodu ,,Dajte im vremena da se kao ljudi razvedu"!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA