≫ 

Verili se Darko i Barbara! Ona pokazala prsten od belog zlata, pa priznala: "Niko ne veruje"

Ona je podelila snimak na kom se vidi prsten od belog zlata ukrašen kamenjem, a u pozadini se vidi i Lazić kako leži u njenom krilu

  • 8

Drako Lazić verio je devojku Barbaru Bobak nakon osam meseci veze. Srećne vesti Barbara je podelila na svom Instagram nalogu, gde se pohvalila vereničkim prstenom.

Ona je podelila snimak na kom se vidi prsten od belog zlata ukrašen kamenjem, a u pozadini se vidi i Lazić kako leži u njenom krilu. Ona je snimila verenički prsten i pitala Darka: "Zašto nam niko ne veruje da smo se verili?".

Vest o njihovoj veridbi osvanula je još u decembru prošle godine, nakon što je Barbara postavila sliku sa satom na ruci u okviru koje je napisala "rekla sam da", ali Darku i Barbari tada niko nije verovao da su vereni. Svima je bilo nelogično da je folker devojku verio umesto prstenom, satom.

Darko je nedavno u jednom intervjuu potvrdio da je svadba sa Barbarom zakazana za maj mesec i da će biti organizovana po tradicionalnim običajima.

- Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - kaže folker i dodaje da će njihova svadba trajati dva dana:

- Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput - rekao je tada za Republiku.

Podsetimo, Darko Lazić, uplovio je u vezu sa koleginicom Barbarom nakon kraha vanbračne veze sa Marinom Gagić koja mu je rodila sina Alekseja. Inače, pevač ima i ćerkicu Lorenu iz braka sa pevačicom Anom Sević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA