Sofija hoće biblijsko ime za drugog sina: "Inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca"

- Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena - otkrila je manekenka

  • 9
Sofija Milošević

Foto: Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević za dva meseca će sa fudbalerom Lukom Jovićem dobiti drugog sina, a sada je govorila o načinu na koji sa svojim emotivnim partnerom bira ime za dete.

- S obzirom na to da jako volim da čitam, inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca - kaže manekenka.

- Jako su mi prijemčiva i stara biblijska imena jer sa sobom nose jaku simboliku, tako da ima puno opcija koje mi padaju na pamet - dodaje ona.

Ističe da joj u izboru imena pomaže i budući suprug, te da je on više tradicionalista.

- Kada ste u drugom stanju, ne možete da odolite a da ne maštate o tome kako će lik i ime vašeg deteta pratiti i njegovo životno delo, te vam u glavi odzvanjaju imena po kojima bi i ulica mogla nositi naziv. Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena - otkrila je manekenka za Alo! i priznala da zasad postoji spisak na koji je ponosna.

Miloševićeva je sa sinom Aleksejem i partnerom otputovala u toplije krajeve, a uprkos činjenici da je u poodmakloj trudnoći, ne smeta joj da se spakuje kofere i uživa daleko od znatiželjnih pogleda.

Sofija često objavljuje snimke na kojima se vidi njen preslatki sin, čije lice više ne skriva od korisnika društvenih mreža.

- Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednostavno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke - rekla je manekenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BabaJaga

    12. januar 2022 | 09:26

    Ahahaha cisto sumnjam da si ti stigla dalje od bukvara

  • Ćupričanin

    12. januar 2022 | 09:48

    Šta fali da ti se dete npr zove Stefan Lazar Nikola Jovan Ili Milica Danica Jovana itd??? Vi buržuji uvek dajete deci neka kučeća imena,ako si Srbin daj detetu Srpsko ime...

  • Перагеније

    12. januar 2022 | 10:53

    Само да не чита англосексонску "књижевност", иначе ето Саре, Џона, Адама, Алана, Рут...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA