Milica Pavlović o incidentu: Ne možeš da snimaš ispod suknje, opet bih mu bacila telefon

- Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" - navela je Milica

  • 19
Milica Pavlovic Foto: ATA Images, Printskrin: Twitter/malasirena111

Popularna pevačica Milica Pavlović oglasila se povodom incienta na jednom njenom nastupu kada je dečku iz publike uzela i bacila telefon.

Naime, snimak incidenta kruži društvenim mrežama kruži, a sada je Milica na svom Instagram profilu objasnila šta se desilo i da je dečku iz publike bacila telefon jer je, kako je napisala, pokušao da snimi ispod njene suknje.

- Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje - počela je Milica objavu i nastavila:

- Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta.

- Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu. Ako to uopšte mogu d razumeju i shvate - navela je Milica.

- Devojke glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto. To što smo nežniji po ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje - napisala je Milica.

Milica je dobila projnu podršku od svojih pratilaca, a pevačica i članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, prokomentarisala je koleginicinu objavu i podelila da je i ona imala iste "scene".

- Nebrojano puta se desilo, i svaki put sam na mikrofon rekla! Mora da postoji doza poštovanja i vaspitanja! Nedopustivo! - prokomentarisala je Sanja.

Video: Milicu Pavlović zadesio maler pred doček: Krenula na nastup i zaboravila da ponese stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boky

    12. januar 2022 | 22:10

    Pa sto nisi izasla pristojno obucena u pantalonama/farmerkama, kao kulturna osoba?

  • Фууј 016

    12. januar 2022 | 22:58

    Иначе дотична поштењачина постала је позната играјући на шипкама по дискотекама у Лесковцу..Сада глумата моралну громаду јер је дошло време за удају,па мора да се пласира на тржиште као фина роба.

  • Grrr

    12. januar 2022 | 22:01

    Sta ti je zensko, za malo popularnosti baca tel.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA