≫ 

Helikopterom do Monaka, pa pravo u Ferari: Mitrovićeva ćerka jako živi sa naslednikom "kralja uranijuma"

Ona je sa svojim izabranikom otputovala na luksuzno putovanje u Francusku, a helikopterom su se vozili od snežnih Alpa do Monaka

  • 14
Kristina Mitrović i Ilija Kristina Mitrović i Ilija, Foto: Instagram/sixchick

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović verena je za Iliju iz Ukrajine koji je jadan od najmlađih milijardera na svetu i njih dvoje sudeći po objavama na društvenim mrežama uživaju u životu punim plućima.

Njih dvoje su svakodnevno okruženi luksuzom, a sada se Kristina pohvalila snimkom na društvenim mrežama na kome se ona sa verenikom, inače naslednikom "kralja uranijuma", vozi helikopterom.

Ona je sa svojim izabranikom otputovala na luksuzno putovanje u Francusku, a helikopterom su se vozili od snežnih Alpa do Monaka.

Mitrovićeva ćerka je deo leta helikopterom snimila, a sve izgleda stvarno neverovatno. Oni su se zatim "Poršeom" odvezli do lukuznog hotela gde su odseli, pa do jednog restorana, gde su uživali u romantičnoj večeri.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Video: Verenik priredio ćerki Željka Mitrovića noć za pamćenje: Čak je unajmio i pijanistu u sobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nm

    12. januar 2022 | 23:13

    Nema tu ni srece ni ljubavi... sta mislite da li bi ostala s njim da sutra bankrotira... materijalne stvari ne cine srecu zapamtite to deco!!

  • 🦋

    12. januar 2022 | 23:05

    Mislite sponzoruša? Vidi se da je opsednuta svim tim stvarima.

  • ZAGI

    12. januar 2022 | 23:08

    A ZAR JOJ OVO NIJE TETKA ? E JBG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA