Luka iskeširao 14.000€ za 7 dana luksuza u Dubaiju, pa "izvisio" - Sofija otputovala bez njega

Apartman u kojem boravi ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečiju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen

  • 8
Sofija Milošević, Luka Jović Sofija Milošević, Luka Jović Foto: Instagram/sofijamilo

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica Sofiju Milošević, koja je u drugom stanju, trenutno uživaju u Dubaiju, a fudbaler Real Madrida je navodno za ovo luksuzno putovanje iskeširao 14.000 evra.

- Dogovorili su se posle Nove godine da otputuju zajedno u Dubai, ali kada je Luka saznao da će njegov klub igrati utakmicu protiv Barselone 12. januara odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju - rekao je izvor blizak paru za Informer.

Fudbaler nije štedeo, pa joj je rekao "da izabere hotel koji hoće i da ne gleda cenu".

- Odlučila se za "Four seasons" koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za 14.000 evra. Apartman u kojem boravi ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečiju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen.

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i sinom, ali njima društvo prave brat Stefan i prijateljica Slađa.

- Zbog situacije sa koronom ne viđa se dovoljno sa ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu sa njom kako bi konačno bili zajedno, ali joj i pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA