Andrija trudnoj devojci ispričao vic! Ona ga ignorisala, pa sprovela brutalnu taktiku

Andrijin vic nije nasmejao Aleksandru, pa je ignorisala njegov pokušaj da bude duhovit

  • 9

Popularni glumac Andrija Milošević ponovo "smara" svoju trudnu devojku, glumicu Aleksandru Tomić, te joj je po ko zna koji put ispričao vic koji joj nimalo nije bio smešan.

Andrijin vic nije nasmejao Aleksandru, te je ignorisala njegov pokušaj da bude duhovit i odmah mu "kritikovala" frizuru.

- Dolazi pijanac kući, razvaljen, čeka ga žena ljuta. On u odelu, bio na nekoj proslavi, ovde puder, ovde po faci šljokce, karmin... Ova p****** i kaže: "Varaš me, majmune, varaš me, sram te bilo! Videćeš ti za ovo! S kojom si bio?" - počeo je Andrija vic.

- On kaže: "Nisam bio, nisam nigde bio, nisam ništa uradio", kaže ona: "Kako nisi?", on kaže: "Veruj mi, nisma te varao", kaže ona: "Pa kako nisi, imaš ovde puder, ovde šljokice, ovde karmin. Šta je to?" - nastavio je Milošević, a zatim završio vic koji nije oduševio njegovu partnerku, a koji možete čuti do kraja u videu na početku teksta, pa se ona snašla da pređe na drugu temu.

- Šta je tebi sa frizurom, čoveče? Kako ideš takav pred ljude, kad imaš to na glavi? - pitala je Aleksandra dok se Milošević "davio od dmeha".

- Ostavi ti moju frizuru, ovo je moderna frizura, ovako se sad u Nemačkoj šišaju - odgovorio joj je Andrija.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumca.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je Milošević.

Video: Andrija u boksericama kiti jelku: Devojka podelila urnebesne kadrove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA