≫ 

Bivša žena Topalkovog zeta ništa lepo nije rekla o njima, a Helena joj je uzvratila samo jednom fotkom

Voditeljka je otkrila šta misli o njihovom odnosu, i tom prilikom istakla da ne podnosi bivšeg suprug

  • 5
Jelena Dimitrijević Helena Topalović

Foto: Nikola Tomić, Instagram/helena_topalovic

Voditeljka Jelena Dimitrijević govorila je o braku bivšeg muža Dragomira Aleksića sa Helenom Topalović i tom prilikom otkrila da sa njim nema nikakav odnos, a sada se oglasila i Helena na svom Instagram nalogu.

Naime, voditeljka je otkrila šta misli o njihovom odnosu, i tom prilikom istakla da ne podnosi bivšeg supruga, kao i to da je Helena ne zanima.

Nakon toga, oglasila se i ćerka Milana Topalovića Topalka, koja nije komentarisala Jelenine izjave, već je na storiju samo podelila fotografiju sa svojim izabranikom.

Inače, ovo je prvi put da je Helena pokazala celo Aleksićevo lice, te je očigledno odlučila da ga više ne krije od očiju javnosti. Na pomenutoj fotografiji njih dvoje se strasno grle na tropskoj destinaciji, a uz to je stavila emotikone srca.

Podsetimo, Jelena Dimitrijević je otkrila da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju Topalkova ćerka prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane - rekla je Jelena za Kurir.

Video: Helena se sa mužem baškari u luks kući u Ritopeku: Cena noćenja sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljanna

    14. januar 2022 | 12:08

    Tesko djevojci koja se uda za necijeg bivseg muza. Svaka sadasnja trebala bih da se zainteresuje za misljenje od njegove bivse jer i dinar ima dvije slike. Kakav je bio u predhodnom braku isti ce biti u svakom. Niko ne prica o svojim greskama iz proslosti jer da prica ne bih tek tako bio prihvacen.

  • Toza

    14. januar 2022 | 15:29

    Bivsa zena,Topalkovog zeta.....hahahahahahaha....

  • Рус

    14. januar 2022 | 12:26

    Hahahahahaha.. krila od javnosti..hahahahaha.. kakvi ste vi meni kraljevi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA