≫ 

"Dugo me je to mučilo, lekarima je bilo sumnjivo": Mili otkrio kako mu se život okrenuo posle operacije

- Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili

  • 2
Zvezde Granda, Aleksandar Milić Mili Foto: Nikola Tomić

Član žirija "Zvezde Granda", Aleksandar Milić Mili dočekao je Novu godinu u na jednoj klinici u Istanbulu, gde se podvrgao operaciji želuca.

Planovi da otputuje u daleke, tople krajeve nažalost su se izjalovili, ali producent ne žali mnogo, jer je kako kaže, rešio problem koji ga muči odavno.

- To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili za Grand.online.

Zbog postoperativne procedure nije mogao da uživa u prazničnoj trpezi, što je rezultiralo gubitkom kilograma, ali se producent nada da će se uskoro vratiti u dobru formu na kojoj mu svi zavide.

- Mršavim jer moram da zvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i zvaćem ugavnom - kroz smeh je rekao Mili.

Nakon par dana provedenih u turskoj bolnici, vratio se za Beograd i nastavio sa radom u ''Zvezdama Granda''. Kandidate iz svog tima sada je već dobro upoznao, te sa sigurnošću tvrdi da će mnogi napraviti veliku stvar u muzici.

- Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vdim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega - ispričao je on.

Video: Mili hospitalizovan u Istanbulu, podvrgnut hitnoj operaciji: Oglasio se iz bolničkog kreveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    14. januar 2022 | 17:39

    Član zirija!!’ Kel to neki funkcioner čovek na polozaju

  • niki

    14. januar 2022 | 19:22

    lik se zove Mili Grand ,jel on neki englez i kako peva na našem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA