≫ 

Nikola Kojo o porodici i karijeri: Sada više živim život Nikole iz "Anđela 2"! Imam tri ćerke lepotice

- Rođen u Beogradu, vaspitavan kao Jugosloven i građanin sveta. Mnogo mi nedostaje takvo okruženje - priznao je glumac

  • 2
Nikola Kojo Printskrin: Youtube/Firefly Productions

Glumac Nikola Kojo, čija karijera traje više od pet decenija, retko govori za medije, a kada to čini, uvek bez ustezanja iznese svoj stav o životu, politici i svojoj profesiji.

Tako je i ovog puta na pitanje da li je nostaligičan i da li poredi popularnost koju je stekao kao dečak i slavu koju danas ima, rekao da pati za nekim prošlim vremenom.

- Jesam, nostalgičan sam. Ja sam čovek prošlog veka. Rođen u Beogradu, vaspitavan kao Jugosloven i građanin sveta. Mnogo mi nedostaje takvo okruženje. Žao mi je što mladi veličaju i vole samo političke granice koje su im neke alave budale odredile i mrze sve što nije to. Verovatno će, kad dožive još neka prekrajanja njihovog okruženja ili kad obiđu malo sveta, shvatiti o čemu govore ljudi mojih stavova i iskustava.

Ističe da citira Nikolu iz filma "Mi nismo anđeli".

- Više živim život Nikole iz "Anđela 2". Imam tri ćerke lepotice. (smeh) - rekao je glumac.

Otkrio je po čemu pamti starije kolege koje, nažalost, više nisu s nama - Milenu Dravić, Dragomira Bojanića Gidru, Ljubišu Samardžića..

- Pamtim ih po posvećenosti, obrazovanju, ljudskosti, društvenom angažovanju. Neke od njih pamtim i po skromnosti, neke po boemštini, neke ovako, neke onako, ali savete svakako pamtim i ne citiram. Tako sam sazdan. Sve nekako filtriram i sačuvam u srcu i podsvesti - rekao je Kojo za Kurir.

Video: Kakav car: Ovako vežba Nikola Kojo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    14. januar 2022 | 17:55

    Koja, legenda ziva!

  • Perke

    14. januar 2022 | 18:44

    Tek kad ovi Jugosloveni ispare iz naših života, medijskog prostora i kulturne sfere i politike, Srbadiji će da svane... Jašu već 75 godina, mnogo, rođaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA