Nataša Bekvalac o bivšima: Svaka ljubav mi je stvarno bila prava, dok je trajala

Pevačica je progovorila o bivšim partnerima i ljubavi

  • 4
Nataša Bekvalac Foto: ATA Images

Popularna pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o bivšim partnerima, a svojim stavovima, mnoge je nasmejala.

Nataša često komunicira sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je tema za ćaskanje bila serija "Seks i grad". Pevačica je polemisala sa svojim fanovima o nastavku popularne serije, a tom prilikom otkrila je i detalje iz svog života.

- Za pedesete još ne znam, ali mogu vam reći da su četrdesete odlične i da se ja nikad ne bih vraćala nazad - rekla je Nataša, a potom se dotakla i teme ljubavi i veza.

Na pitanje da li smatra da će se glavna junakinja serije, Keri Bredšo, ponovo zaljubiti, Nataša je u svom stilu odgovorila:

- Pa znaš šta? Ja sam sigurna da hoće! Ko kaže da u životu postoji samo jedna ljubav? Evo pogledaj mene! Svaka ljubav mi je stvarno bila prava… Dok je trajala!

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno u intervjuu za Telegraf.rs pričala o svom ljubavnom životu i priznala da li joj ljubav nedostaje.

- Nemam utisak da mi ljubav nedostaje. Posebno kada si majka male devojčice i devojke. To je fokus, one su stalno u najgorem periodu, stalno nešto i to iziskuje ogromnu količinu energije a ja svoj posao godinama radim na najvišem mogućem nivou i to takođe iziskuje energiju. Kada ređam sve sfere mog života meni je sfera mog emotivnog odnosa sa muškarcem najmanje važna, najmanje mi treba, najmanje me ispunjava, najmanje me čini celom. Zato sam najmanje okrenuta tome - rekla je ranije pevačica.

- Ne mogu da kažem: "Ah, briga me", sad sam ja Paraskeva, ali ni ne čeznem. Sigurno da ne bih ostala imuna i slepa pred nekom lepom muškom energijom koja bi mi privukla pažnju, ali stvarno mi se nije desilo. Ja sam slobodna žena već četiri godine i ne postoji ni jedan jedini razlog da ti ja sad ne ispričam nešto ako ima, ali nemam šta. A ni ne sumnjam i da bi saznala ti, odmah! (smeh) - rekla je ona tada.

Video: Nataša Bekvalac zaglavljena u mećavi - dok drugi paniče ona se šminka i oblači u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    15. januar 2022 | 08:45

    Jel se ova opet udaje ili ? Stvarno je vreme nije se udavala vec par meseci pa smo se zabrinuli

  • 15. januar 2022 | 05:33

    I carapa je prava dok se ne pocepa, vise mi lici da zena ima pileci mozak.

  • Spartan

    15. januar 2022 | 03:32

    ..dobro je da nije o svim "ljubavima" progovorila..taj bi intervju potrajao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA