≫ 

Dragojevići došli u Šimanovce! Biljana kukala na sav glas: Majka htela da vodi sina kući?

Dragojevići su jako zabrinuti zbog Dejana

  • 5
Biljana, David, Dejan Dragojević Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs, TV Pink

Dejan Dragojević nakon brutalnog sukoba sa Filipom Carem i Daliom završio je sav u krvi kada je lomio glavu o staklo i zid, a to je njegovu porodicu veoma uznemirilo. 

Naime, cela porodica je posle svega što je uradio došla u Šimanovce, a nisu krili da su jako zabrinuti za njega.

- Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su želeli da razgovaraju sa produkcijom - započinje dobro obavešteni izvor za Blic.

- Oni su zahtevali da ga vode kući nakon svega, ali produkcija nije htela da čuje za to. Dejan nije želeo da ode iz rijalitija, to su ponavljali njegovoj porodici. Čak je odbijao i pomoć psihijatra u startu i govorio da je dobro, a svi su znali da ne bi radio ono što je radio da je to slučaj - dodaje izvor, pa zaključuje:

- Predstavnici produkcije su rekli da se zna šta su jasna pravila, da je Dejan sad dobro i da nema poseta u apartmanu u kom se trenutno nalazi.

Video: Krv lipti na sve strane, najjezivija scena u Zadruzi: Dejan razbijao čaše o glavu, isekao se ceo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    15. januar 2022 | 11:28

    Ne daju im da vide sina i brat? S ovi izlaze non stop? Nerazumljivo

  • Maki

    15. januar 2022 | 12:33

    Dejana nedaju da ga vidi brat I majka, a prica SE da je hodza dolazio Dali.Sumnjam da je pod magijom, jer nijedan coveku to normalan nebi radio. Obratite paznju sta je donela Suboticka, posla mama, a Dejana dala kutiju cigars.

  • Rv

    15. januar 2022 | 17:24

    Jel se moze zabraniti majci da nevidi sina ehe pa jabi onda bavila tu bombu i ako trebam odgovarati i odgovarala bi jer za dete se gine nema veze stoje punoletan to nemogu razumeti ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA