≫ 

"Majka me je ostavila kada sam imala 8 godina, poginula je kada je krenula da nas vidi"

- Majka mi je poginula kad sam imala deset godina. Poslednji put sam je videla sa svojih osam... - rekla je pevačica

  • 1
Gordana Goca Lazarević

Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Pevačica Gordana Goca Lazarević urkos teškom detinjstvu i bolnoj životonoj priči, zrači pozitivnom energijom i njen osmeh se daleko čuje, a jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula.

Goca se prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da peačicu i njenog brata nije videla dve godine.

- Vrlo rano sam izgubila majku, poginula je. Moj otac se mnogo puta ženio i priženjivao. Odrastanje mi i nije bilo baš veselo, ali sam u ranom detinjstvu naučila da opstanem - rekla je Goca i dodala:

- Otac nas je spartanski vaspitavao, bio je surovo grub, ljudi pričaju da je to bilo normalno u to vreme, posebno u seoskim sredinama. Roditelji nisu bili nežni prema deci, to je bila borba za preživljavanje, u kojoj oni nisu imali vremena da se brinu za decu nego su ih podizali na surov način...

- Majka mi je poginula kad sam imala deset godina. Poslednji put sam je videla sa svojih osam, kad je otišla za ocem u Nemačku. Otišla je iz straha da ne izgubi svoju ljubav, a otac je ranije otišao zbog egzistencije porodice... Prosto, on nije morao da ide, ali njegovi horizonti stalno su se proširivali, a mama... - rekla je pevačica.

- Ona je htela da isprati svog muškarca, uvek je govorila: "Deca će porasti i otići, a ja ne želim da izgubim ljubav". Kada je shvatila koliko joj nedostajemo, ona je njega jedva izmolila da se vrati da nas bar malo vidi. U povratku je vozio mamin brat od strica, njena rođena braća umrla su pre toga, imala je tog brata od strica... - rekla je Goca za Kurir.

Video: Kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji počela sa radom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    16. januar 2022 | 20:00

    Goco žao mi je što je to tako, ti si jaka i uspešna žena, samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA