"Samo da prođu ovi crni dani, puni smrti, straha i nerada": Neda Ukraden priznala šta je brine

- Ovo što se dešava nije lako izdržati, pogotovo mi koji smo navikli da putujemo, da radimo - rekla je pevačica

  • 2
Neda Ukraden

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Neda Ukraden (71) preko 50 godina aktivna je na muzičkoj sceni, ali ne pamti ovakvo stanje u kome se našao ceo svet zbog pandemije korona virusa.

Neda ne krije zabrinutost i otkriva jedinu želju koju ima u godini koja je došla.

- Protekle dve godine bih opisala rečima: "Bilo, ne ponovilo se". Moja jedina želja je da sve što se desilo oko ovog virusa bude iza nas i da prođu ovi crni dani, puni smrti, tuge, nerada, brige i straha - počinje pevačica i dodaje:

- Ovo što se dešava nije lako izdržati, pogotovo mi koji smo navikli da putujemo, da radimo, da budemo u društvu, mi koji smo navikli da se na drugačiji način budimo. Potpuno je logično da ljudi vrlo teško psihički doživljavaju sve ovo. Ipak, u svemu ima i nešto dobro, a to je da smo se okrenuli sebi, svojim porodicama i da smo nekako pronašli unutrašnju snagu i mir - rekla je Neda za Alo.

Ukraden navodi da je u protekle dve godine dosta toga i naučila.

- Shvatila sam da čovek treba da napravi prioritete u životu, da ne treba da se nervira i brine oko sitnica, pogotovo tuđih - kaže pevačica i osvrće se na svoju autobiografsku knjigu o ličnoj borbi kroz život koja bi uskoro trebalo da bude u prodaji:

- Moja knjiga će biti jako sadržajna jer sam živela i bila svedok zemlje koje više nema. Raspad te zemlje, grada u kojem sam živela, preseljenje, nova sredina i borba za opstanak sa detetom od 12 godina, bolesnim roditeljima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    17. januar 2022 | 14:39

    Ej Nedo malo ces vise da cekas.... Crni dani tek dolaze.....

  • w

    17. januar 2022 | 17:18

    Ovo je trebalo da se desi mnogi nisu imali vremena ni za sebe ni za svoje bližnje. 🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA