Goca umalo napustila emisiju zbog Kije: Nepristojna je, ne može da se poredi sa mnom

Pevačice su se sukobile nakon jedne emisije

  • 26
Goca Božinovska, Kija Kockar Printskrin: Pink TV, ATA images

Pevačica Goca Božinovska nedavno je gostovala u emisiji  „Amidži šou“ gde su joj društvo pravile prijateljica Zlata Petrović, pevačie Kija Kockar i Katarina Živković. Emisiju je obeležilo Kijino izlaganje od koga niko nije mogao da dođe do reči što je revoltiralo Gocu.

Ona je poludela jer joj je Kija sve vreme upadala u reč i nije dozvoljavala da odgovori na pitanja koja je postavljao voditelj.

Najviše je iznervirao Kijin zaključak da su Kaća i ona iste Goca i Zlata, Kija je navodno kao Goca, a Kaća kao Zlata. Kada se emisija završila, Goca je pukla u garderobi.

- Kako je nekulturna ova mala, ne može čovek od nje da dođe do reči. Ona se poredi sa mnom, ko je ona da se poredi sa mnom – navodno je rekla Goca, a prenosi Svet.

- Baš se naljutila, ali brzo je prošlo. Goca voli čitav svet i nikada ne priča ružno o ljudima, ali Kija joj je stala na žulj. Malo joj je falilo da kao Tanja Savić napusti emisiju jer od Jovane Jeremić nije mogla da dođe do reči, ali suzdržala se iz poštovanja prema Ognjenu Amidžiću. Posle se Goca setila da je jednom prilikom za medije izjavila: "Kija i Luna su mukice koje vole, a ne znaju da pevaju". Pomislila je da joj mlađa koleginica iz inata upada u reči i da se seća šta je o njoj pričala svojevremeno za medije. U svakom slučaju, bilo pa prošlo, nije Goca zlopamtilo – kaže izvor za pomenuti nedeljnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    17. januar 2022 | 12:33

    A kad je ta Kija pa bila pristojna,jedna obicna umisljena osoba bez imalo kulture,obicna manipulatorka i folirantkinja!

  • Jovana

    17. januar 2022 | 13:26

    Kija je poznato blebetalo, ja, ja, pa, jaaaa.... Zbog tog krajnje nepristojnog upadanja u rec i forsiranja sebe bila mi je odvratna jos u Zadruzi.

  • Krlja

    17. januar 2022 | 12:57

    A,sta si ocekivala od Kije...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA