≫ 

Romana šokirana Đokovićevim tretmanom u Australiji: "Prema meni su se bolje ponašali"

Ona kaže da je u Australiji, kao prestupnik, imala bolji tretman od najboljeg tenisera na svetu

  • 20
Romana Panić, Novak Đoković Foto: Shutterstock, ATA images, Youtube/US Open Tennis Championships

Romana Panić osuđena je, a zatim i deportovana 2020. godine iz Australije, nakon što je uhvaćena u pljačkanju bankomata. Ona sada kaže da je u Australiji, kao prestupnik, imala bolji tretman od najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Pevačica je uhapšena Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa.

Zbog toga je provela tri meseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju poslednjih nekoliko dana preživljava najbolji svetski teniser.

- Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja - počinje Panićeva priču za Informer i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

- Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas - rekla je ona za Informer.

Podsetimo, odlukom federalnog suda u Australiji u nedelju 16. januara u ranim jutarnjim satima po srednjeevropskom vremenu izrečena je deportacija Novaku Đokoviću. On je danas, 17. januara sleteo u Beograd, gde su ga sačekali brojni navijači i pripadnici stranih i domaćih medija. Novak je napustio aerodrom na sporedan ulaz i tako izbegao brojne fotoreportere.

Video: Novak stigao do svog stana: Teniskog asa novinari prate na svakom koraku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    17. januar 2022 | 15:49

    E bas ste nasli koga da poredite sa Djokovicem. Sramota ziva

  • 🤦‍♀️🤦‍♀️

    17. januar 2022 | 15:56

    Ženo pokrij se ušima i ćuti. Treba da te je sramota!

  • Lena

    17. januar 2022 | 17:05

    To ti je u životu uvek tako,lopovi uvek bolje prođu od poštenog sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA