Anja i Baka ipak nisu raskinuli? Bili u restoranu, pa otišli zajedno njegovim kolima

- Samo budala može da poveruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi - jedan je od komentara na Tviteru

  • 17
Anja Bla, Baka Prase

Printskrin: Youtube/Baka Prase, Foto: Instagram/anjablaa

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i Anja Blagojević, navodno su pre nekoliko dana viđeni zajedno u Beogradu, te mnogi misle da par nije ni raskinuo, već da je priča u svrhu promocije.

Baka i Anja navodno su bili u jednom prestoničkom restoranu, gde su ručali zajedno, razgovarali i smejali se sve vreme, a kako navodi izvor Kurira sa lica mesta, bili su jako bliski.

Posle sat vremena provedenih u restoranu, Anja i Bodan su otišli zajedno i njegovim automobilom odvezli u pravcu zgrade u kojoj on živi u centru grada.

- Samo budala može da poveruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi - jedan je od komentara na Tviteru.

Inače, Bogdan je javno podelio da su on i Anja raskinuli, dok se Blagojevićeva ovim povodom nije oglašavala.

- Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put - napisao je Baka ranije.

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam, i dominiram, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo više zajedno skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da čete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle godine i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - poručio je Ilić tada.

Video: Baka Prase zamaskiran napustio SBPOK! Jutjuber pušten posle 4 sata saslušanja povodom Kikine smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA